Opdracht Details

Deze opdracht is niet actief.
×
€1,00 Per maand
  Niet Beschikbaar

 

Oracle Database Consultant

Details

Functieomschrijving

Volg jij de ontwikkelingen op de voet en wil je tot de besten in jouw vakgebied behoren? Wij zijn, als uitbreiding op ons Oracle DBA team, op zoek naar een innovatief ingestelde Oracle Database Consultant. VX Company is Oracle Platinum partner op onder andere Datawarehousing en Exadata. Ook beschikken wij over onze eigen Exadata databasemachine in ons democentrum in Baarn.

Als allrounder in het DBA vak heb je een sterke voorliefde voor database infrastructuren. Je vindt het een uitdaging om de juiste oplossingen te vinden voor vraagstukken van diverse opdrachtgevers in de groot zakelijke markt en overheid. Jouw expertise kan in verschillende fasen worden ingezet. Bijvoorbeeld bij de analyse, het beheer, de inrichting, implementatie en migratie van Oracle database omgevingen en oplossingen. Door je ervaring met het beheer van diverse omgevingen kun je onze opdrachtgevers, op verschillende locaties in Nederland, van advies voorzien over passende oplossingen of het opzetten van een architectuur. Met jouw kennis en enthousiasme lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze Oracle groep. Daarnaast ben je samen met andere ervaren collega’s proactief betrokken bij kennisdeling.

Jouw profiel

Voor de functie van Oracle Database Consultant zijn we op zoek naar iemand die past in het volgende profiel:

•Afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau.

•Minimaal 2 jaar ervaring als Oracle DBA in complexe multi-platform omgevingen.

•Kennis van en ervaring met de nieuwste Oracle producten, zoals 11g, 12c, (active)Data Guard, RAC, ASM, OEM, Golden Gate en RMan.

•Bij voorkeur heb je ook ruime kennis van en affiniteit met diverse hardware platformen, netwerk architecturen en besturingssystemen (in het bijzonder Redhat en/of Oracle Enterprise Linux).

•Ervaring met Exadata, weblogic en OVM is een pré.

Maar wij kijken verder dan alleen je cv. Wij vinden het belangrijk dat je de drive hebt om je steeds verder te ontwikkelen en specialiseren. Je beschikt over goede communicatieve spreekvaardigheden. Supportwerk uitvoeren buiten kantoortijd is daarnaast geen probleem voor jou.

Ons aanbod

Werken bij VX Company betekent jezelf ontwikkelen. Je krijgt de ruimte en vrijheid om je eigen loopbaan te sturen en daarin word je intensief begeleid door je Technisch Coach. Wij betalen je studiekosten voor de benodigde opleidingen en scheppen de juiste voorwaarden voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door het ruim beschikbaar stellen van tijd voor opleidingen, het bezoeken van seminars en kennisdelen met collega’s. Je arbeidsvoorwaardenpakket is uitstekend en maatwerk.

Voorstellen (0)

Login om de opdracht voorstellen te bekijken.
Filter Opslaan
×